Meillä SOLO tarkoittaa yksittäisiä tuotteita, joita ovat mm. seiniltä alas laskettavat sängyt, joita voi hyvin käyttää päivittäin. Ne soveltuvat myös satunnaiskäyttöön, esim. varavuoteiksi. Seiniltä alas laskettavia sänkyjä on saatavilla myös sohvaversioina, jolloin ne ovat päivällä tyylikkäitä ja mukavia sohvia, öisin laadukkaita sänkyjä. Varsinkin pienissä huoneistoissa perinteiset sängyt vievät suhteettoman suuren osuuden lattiapinta-alasta.

 

Tyypillinen yksittäinen tuote on sohvan ja sängyn yhdistelmä. Tällä tuotteella ei ole mitään tekemistä perinteisen vuodesohvan kanssa. Meillä vuode tulee alas sellaisenaan, ilman petausta, pumppausta tai patjan taittelua. Sängyn esille ottaminen vie muutaman sekunnin.

Monissa perheissä jossain vaiheessa eteen tulee tilanne, jossa lapsille halutaan antaa omat huoneet ja vanhemmat ottavat olohuoneen nukkumakäyttöön öisin. Tällaisissa tapauksissa meillä on tarjota siihen helppo ja erittäin laadukas ratkaisu. Laajasta patjavalikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu.