Tälle sivulle on kerätty esimerkkejä tyypillisimmistä muuntotarpeista. Pienenkin tilan saa tehokkaasti käyttöön sijoittamalla sinne motoroituja kaapistoja ja seiniä sekä seinältä alas laskettavia sänkyjä.

 

Vanhemmat olohuoneeseen

Hyvin tyypillinen tilanne on se, kun lapset tulevat siihen ikään, etteivät enää mahdu keskenään samaan huoneeseen, ainakaan henkisesti. Tällöin vanhemmat voivat siirtyä nukkumaan olohuoneeseen siihen asti, kunnes joku lapsista muuttaa pois kotoa. Vaikka tilansäästön kannalta olohuoneeseen muuttaminen voi tuntua kaukaiseltakin vaihtoehdolta, se ei ole sitä. Päivisin olohuoneen saa näyttämään erittäin tyylikkäältä ja öisin sekä nukkumiseen että vaatteiden säilytykseen sopivalta. Olohuoneeseen muuttaminen muutamaksi vuodeksi on usein huomattavasti edullisempi ja vaivattomampi tapa kuin muuttaminen.

 

Sama tila päivisin olohuone ja öisin makuuhuone

Pieni yksiö toimii päivisin tyylikkäänä olohuoneena ja yöllä tunnelmallisena makuuhuoneena - sama tila!

 

Tilan tuntua lastenhuoneeseen

Pienen ja/tai kapean lastenhuoneen saa erittäin toimivaksi sijoittamalla sinne seinästä alas laskettavan kerrossängyn. Silloin kun sängyt ovat ylöskäännettyinä, niiden sijaan tulee tukeva kaksi metriä leveä työpöytä. Pöytää voi toki hyödyntää myös etätyöpisteenä.

 

Sohva, joka muuntuu kerrossängyksi

On tilanteita, joissa pieneen tilaan tarvitaan hetkellisesti lisää majoituskapasiteettia. Tähänkin meillä on tyylikäs ja erittäin helppokäyttöinen ratkaisu, jossa sohva muuttuu kerrossängyksi hetkessä. Ylimmäinen vuoteista voi olla valmiiksi pedattuna, joten se on valmiina käyttöön alle minuutissa.

 

Tyylikäs ja käytännöllinen vierasvuode

Mikä onkaan sen ihanampaa kuin tarjota kyläileville vieraille laadukas vierasvuode. Meillä jokaisella tulee hetkiä, jolloin ystävät ja sukulaiset kaipaavat yöpaikkaa. Tällöin paras ratkaisu tähän on muuntokaluste, joka toimii sohvana arkikäytössä, mutta muuntuu käden käänteessä vuoteeksi, silloin kun sitä tarvitaan.

 

Saneerauskohteista meillä vastaa Kimmo Laine.